Царьов закликав південний схід об'єднатися проти

Царьов закликав південний схід об'єднатися проти "самозваної влади"

Укрінформ
Кандидат у президенти України Олег Царьов, виключений із Партії регіонів, на мітингу в неділю в Харкові закликав до об'єднання південного сходу у боротьбі проти "самозваної влади".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми повинні об'єднатися для опору самозваній владі... люди в Слов'янську взялися за зброю. Вони не сепаратисти і не терористи, вони герої. Ми їх не здамо, і самі не здамося. Жодної співпраці з владою, поки вони не виконають наші вимоги: федералізація регіонів у складі України, російська мова - друга державна, звільнення усіх затриманих", - проголосив Царьов із трибуни мітингу.

Він закликав бойкотувати президентські вибори 25 травня і вимагати прийняття до осені змін до Конституції України.

Аудиторія на мітингу з георгіївськими стрічками, під прапорами Росії і СРСР скандувала: "Свободу політв'язням!", "Фашистів-бандерівців - геть!", "Україна з Росією!".

Після мітингу Царьов в оточенні охорони дав короткий брифінг і сказав, що не зніматиме свою кандидатуру з виборів, щоб мати можливість зустрічей із виборцями, і що зніме свою кандидатуру, "коли в країні буде створений рух "Єдиний фронт".

Раніше на мітингах у Донецьку, Одесі і Миколаєві Царьов заявляв, що пішов у президенти якраз для того, щоб зірвати вибори.

Зазначимо, що зрив президентських виборів в Україні і, таким чином, делегітимізація влади - основне завдання Кремля.

Поблизу будівлі ХОДА - потрійний кордон міліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-