Цитати: Герман, Семиноженко, Коваленко, Москаленко, Костусєв...

Цитати: Герман, Семиноженко, Коваленко, Москаленко, Костусєв...

Укрінформ
Герман: "Віктора Януковича є кому зараз засуджувати і без мене. Я ніколи не зрікаюся людей, бо, як казав один мій великий друг у Сполучених Штатах, що Христос 40 днів навіть з дияволом говорив. А я думаю, що Янукович трохи кращий, ніж диявол... Але мені щиро жаль ту людину".

Герман: "Віктора Януковича є кому зараз засуджувати і без мене. Я ніколи не зрікаюся людей, бо, як казав один мій великий друг у Сполучених Штатах, що Христос 40 днів навіть з дияволом говорив. А я думаю, що Янукович трохи кращий, ніж диявол... Але мені щиро жаль ту людину".

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман заявила, що не зречеться екс-президента Віктора Януковича.

 

Семиноженко: "За ступенем деструктивності країни колишнього президента України (Віктора Януковича - Ред.) можна порівняти з президентом СРСР Михайлом Горбачовим. Доводити країну до економічного і політичного колапсу не дозволено жодному державному діячу, тим більше, якщо він виконує функції президента країни, головним завданням якого є захист національних інтересів, цілісності та стабільності країни".

Таку думку висловив голова політичної партії "Нова політика", академік НАН України Володимир Семиноженко.

 

Коваленко: "Шановні росіяни, якщо у вас залишилася хоча б крапля любові до нас, українців, перестаньте навіть у приватних розмовах називати нас "фашистами", "бандерівцями", "нацистами" і "націоналістами"! Ці слова вбивають! Згадайте слова Спасителя (Мф. 5, 21-22)!".

Українська Православна Церква Московського Патріархату просить не називати українців бандерівцями навіть у приватних розмовах. Цей заклик на своїй сторінці у Facebook оприлюднив прес-секретар УПЦ МП протоієрей Георгій Коваленко.

 

Москаленко: "Основа нашого об'єднання - це європейські цінності. Щоб географічне положення нашої держави у центрі Європи співпадало із ментальністю нашого суспільства. Я це говорю без жодної краплі пафосу. Щоб, наприклад, пристебнутися ременем безпеки у машині - це була не вимога згори, а свідомий вибір кожного громадянина. Ми всі маємо навчитися бути європейцями, щоб жити по-європейськи".

Позафракційний народний депутат Ярослав Москаленко повідомив про формування у Верховній Раді нової депутатської групи під робочою назвою "Соборна європейська Україна".

 

Костусєв: "Я подав у відставку, коли мене погрозами і тиском намагалися змусити здійснювати підлості. У тому числі, знищувати бізнес Ігоря Маркова. Я не міг забрати шматок хліба у сім'ї людини, з якою дружив. І пішов з поста мера. А слова у той час були марними, в житті завжди потрібні вчинки. І я свій у тій ситуації здійснив. А сьогодні абсолютно інша ситуація. У країні вже немає, і я дуже сподіваюся, більше не буде "царя", який підім'яв під себе усі й усе. І апелювати до якого, я вам скажу прямо, було марно. Йдуть неоднозначні, драматичні, складні процеси. І з'явилися різні центри впливу. За цих умов звільнення Ігоря стає можливим. Я, як і багато одеситів, вимагаю звільнити Ігоря Маркова і повернути йому мандат народного депутата".

Колишній мер Одеси Олексій Костусєв повідомив, що його відставка з посади міського голови пов'язана з тиском на нього з приводу "справи Ігоря Маркова".

 

Фоменко: "Потрібно реально дивитися на речі: як є - так є, жеребкування відбулося, відтак потрібно прийняти його результати у вигляді даності. Тепер уже починається справжня робота з нашого боку - збір інформації, перегляд матчів тощо. Суперники непрості. Іспанія - представник світової еліти, тут навіть говорити щось особливе сенсу не бачу. Люксембург ніби аутсайдер, явний аутсайдер, але згадайте, як кілька років тому ця збірна переграла Швейцарію Оттмара Хітцфельда, потім Північну Ірландію... Решта троє опонентів майже рівні з нами, буде дуже складно. Візьмемо Білорусь: крім того, що це просто сильна команда - з ними, як і з іншими нашими колишніми сусідами по соціалістичному концтабору, грати буде удвічі складніше... Загалом видно, що мінімум чотири збірні з нашої групи здатні вийти далі".

Наставник збірної України з футболу Михайло Фоменко прокоментував результати жеребкування відбіркового турніру чемпіонату Європи-2016.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-