Цитати: Лукашенко, Азаров, Бойко, Мамедов, Волинець...

Цитати: Лукашенко, Азаров, Бойко, Мамедов, Волинець...

Укрінформ
Лукашенко: "Нутром я з Україною, і ми обов'язково знайдемо формулу, щоб працювати разом. Ми хочемо, аби Україна була не тільки поруч, але в середині інтеграційних процесів, які відбуваються в ЄЕП

Лукашенко: "Нутром я з Україною, і ми обов'язково знайдемо формулу, щоб працювати разом. Ми хочемо, аби Україна була не тільки поруч, але в середині інтеграційних процесів, які відбуваються в ЄЕП. Україна прийняла суверенне рішення, і ми обов'язково знайдемо формулу, щоб бути разом і продовжити співпрацю. Перед нами великий шлях. Ми, члени Митного Союзу, повинні найближчим часом пройти цей шлях пошуків формули співпраці у нових умовах".

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко виступає за розробку механізмів для продовження співпраці між Україною та країнами Митного Союзу після підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Азаров: "Підписанням Угоди про асоціацію з ЄС безумовно не завершиться етап співпраці з Білоруссю, з Митним Союзом, а навпаки, на нашу спільну думку, з'являться додаткові можливості та стимули для розвитку співпраці".

Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров у Мінську на спільній прес-конференції з Прем'єр-міністром Білорусі Михайлом Мясниковичем.

Бойко: "Процитую одного з керівників російського уряду: у листопаді життя не закінчиться. Нам доведеться вибудовувати відносини з урахуванням тих реалій, які виникнуть після підписання Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом. Росія є для нас ринком товарним, а ми для неї - ринком послуг, передусім фінансових послуг, в Україні працюють дуже багато російських банків. Ми пов'язані, і жодним чином не стоїть питання, щоб ми згорнули ці зв'язки, в усякому разі, за нашою ініціативою".

Віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко наголошує, що Україна має намір розвивати відносини з Росією і після очікуваного в листопаді підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС.

Мамедов: "На відміну від багатьох країн ЄС, в українській банківській системі високий відсоток вітчизняного капіталу. Це надзвичайно важливий фактор уникнення монополізації ринку іноземцями. Але для виживання в умовах прямої конкуренції "наші" будуть змушені консолідуватися, що неминуче призведе до зменшення кількості банків".

На думку виконавчого директора Незалежної асоціації банків України Сергія Мамедова, українські банки об'єднуватимуться для виживання в умовах прямої конкуренції після підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Волинець: "Незалежні профспілки в Україні розвиваються. Повільно, не так швидко, як би нам хотілося. Але якби не було в Україні незалежних профспілок, то взагалі б ви ніколи не почули, що мінімальна зарплата - необгрунтована, вона занизька, і що мінімальний прожитковий рівень неправильно прораховується. Ви б не почули, що є заборгованість по заробітній платі. Було б так, як у країнах Середньої Азії, коли все добре, а насправді люди абсолютно не захищені, там рабство".

Голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець підкреслює, що незалежних профспілок, які реально захищають права найнятих працівників, в Україні з часом стає все більше і більше.

Керрі: "Я думаю, що важливо, аби люди у світі не співчували підозрюваним у тероризмі, а робили наголос на важливості верховенства права".

Державний секретар США Джон Керрі вважає захоплення американським спецназом у Лівії одного з лідерів "Аль-Каїди" Назіха Абдула-Хаміда аль-Рукаї законним і закликає не співчувати підозрюваним у скоєнні терактів.

Джамала: "Друзі, колеги, недруги та всі решта! Я до глибини душі здивована нескінченним обговоренням того, хто і як виконував гімн! Якщо хтось не пам'ятає, у суботу був поєдинок між боксерами, а не конкурс на кращого виконання гімну України та Росії!".

Відома українська співачка Джамала просить припинити спекуляції навколо виконання нею гімну України перед початком бою між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним.

Луческу: "Яскрава гра в атаці завжди була моєю філософією. Скрізь, де б я не працював - у Румунії, Італії, Туреччині і тут, в Україні, - мої команди забивали більше усіх м'ячів, незалежно від того, в якому чемпіонаті ми грали".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про футбольну філософію, яку прищеплює своїм командам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-