Цитати: Монтян, Азаров, Брок, Лук'янченко, Турчинов...

Цитати: Монтян, Азаров, Брок, Лук'янченко, Турчинов...

Укрінформ
Монтян: "Я можу допустити що завгодно, навіть те, що Земля налетить на небесну вісь, але я нізащо в житті не повірю, що хтось при здоровому глузді буде у своєму офісі тримати те, що знайшли у Femen. Те, що там не було ніякої зброї, - це 200 відсотків, тим більше з позначенням, кого вбивати. Я абсолютно переконана, що все це інспіровано, але навіщо це було зроблено, я не знаю".

Монтян: "Я можу допустити що завгодно, навіть те, що Земля налетить на небесну вісь, але я нізащо в житті не повірю, що хтось при здоровому глузді буде у своєму офісі тримати те, що знайшли у Femen. Те, що там не було ніякої зброї, - це 200 відсотків, тим більше з позначенням, кого вбивати. Я абсолютно переконана, що все це інспіровано, але навіщо це було зроблено, я не знаю".

Адвокат Тетяна Монтян переконана, що активістки жіночого руху Femen не могли тримати в офісі зброю та вибухівку.

Азаров: "Україна бачить свою мету в тому, щоб за будь-яких обставин нарощувати обсяги та якість українсько-російських торговельно-економічних відносин. Оскільки позитивна динаміка двостороннього товарообігу - це головне наше досягнення за останні роки. Тому проводити нові розмежувальні лінії не в інтересах наших народів".

Прем'єр-міністр України Микола Азаров підкреслює, що створення нових перешкод в українсько-російських торговельно-економічних відносинах не відповідає інтересам двох країн.

Брок: "Росія використовує свої можливості (щодо тиску на Україну у сфері торгівлі - Ред.) усупереч міжнародному праву, яке визначає суверенне право кожної країни ухвалювати свої рішення. І це лише питання Києва - чи підписувати Угоду про асоціацію з ЄС, а не Москви чи Брюсселя. Тому така поведінка Росії є неприйнятною".

Глава комітету Європарламенту з міжнародних справ Ельмар Брок (Німеччина) заявляє, що в ЄП вважають неприйнятною нинішню поведінку Росії стосовно України у сфері торгівлі.

Лук'янченко: "Я його (пам'ятник Леніну - Ред.) туди не ставив і знімати не буду - це моє кредо!".

Донецький мер Олександр Лук'янченко заявляє, що пам'ятник Леніну на центральній площі міста не демонтуватимуть.

Турчинов: "І ми вимагаємо не лікувати Тимошенко, ми вимагаємо, в першу чергу, звільнити Тимошенко. І тоді вона, як будь-яка людина в Україні, я думаю, знайде можливість вилікувати ті проблеми, які вона отримала за гратами... Юлія Володимирівна мріє лікуватися в Україні, але лікуватися як вільна людина".

Перший заступник голови політради партії "Батьківщина" Олександр Турчинов наголошує, що однопартійці ув'язненого екс-прем'єра Юлії Тимошенко домагаються не лікування свого лідера за кордоном, а її звільнення, після чого вона зможе вилікуватися і в Україні.

Бобриньов: "В установі ніякої суспільно-корисної роботи він (Онопрієнко - Ред.) не виконував. Абсолютно. Паразитував. Жив паразитом і помер паразитом".

В.о. начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області Анатолій Бобриньов повідомив, що серійний вбивця Анатолій Онопрієнко, відбуваючи довічний термін ув'язнення, не працював у колонії.

Окунська: "Я пропоную пану Власенку рівно місяць, щоб добровільно виплатити аліменти дитині і закрити питання щодо розділу будинку і машини. Рівно через місяць я починаю дії щодо його законного невиїзду за кордон як боржника та аліментника. Думаю, що час припинити прикривати своє беззаконня "політичними репресіями" і почати жити за законами України, як будь-який простий громадянин".

Колишня дружина захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, Наталія Окунська висунула йому ультиматум: або він впродовж місяця виплатить аліменти, або стане невиїзним.

Сауд Аль Фейсал: "Королівство всього лише закликає єгипетський народ і арабські та мусульманські країни прийняти одноголосну позицію та керуватися розумом і мудрістю для підтримки безпеки і стабільності в Єгипті".

Міністр закордонних справ Королівства Саудівська Аравія Сауд Аль Фейсал закликає арабські та мусульманські країни прийняти одноголосну позицію стосовно подій у Єгипті.

Фірсов: "Школяр сам має носити свій портфель, скільки б він не важив, 4-5 кг. Не можна дитину позбавляти цього навантаження, оскільки, відбувається робота всіх груп м'язів, це тільки йому на користь".

Лікар-педіатр Микола Фірсов рекомендує батькам уникати помилки - постійно допомагати або нести замість дитини її портфель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-