Цитата дня

Цитата дня

Укрінформ
Бекешкіна: "Берегиня - це реально означає хатня господиня, яка має варити борщ, прати і прибирати".

Бекешкіна: "Берегиня - це реально означає хатня господиня, яка має варити борщ, прати і прибирати".

Директор фонду "Демократичні ініціативи" ім. І.Кучеріва Ірина Бекешкіна звернула увагу на те, що в Україні люблять називати жінок берегинями, але насправді це означає, що суспільство зробило жінку повністю відповідальною за сім'ю, за дім.

 

Царьков: "Відбити ніс Бандері - цього замало. Треба повідбивати носи тим керівникам на місцях, які споруджують такі пам'ятники і пропагують таким чином фашизм і нацизм".

Перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков вважає закономірним інцидент в одному із сіл Львівщини, де біля пам'ятника Степану Бандері відбили ніс.

 

Рибак: "Ось депутат від "Свободи" написав заяву на депутата від ПР, а депутат від ПР - на депутата від "Свободи". А керівники фракції від мене вимагають ці заяви відкликати. Як же я можу їх відкликати? Це ж не я їх писав! Самі писали - самі нехай і відкликають. Я зустрічався з усіма керівниками фракції і відкрито їм про це сказав".

Голова Верховної Ради Володимир Рибак зазначив, що вважає необгрунтованими звинувачення з боку опозиції у його упередженості у ставленні до депутатів з різних фракцій.

 

Азаров: "Але поки наші люди не усвідомлять це і будуть продовжувати підтримувати ці політичні сили (опозиційні - Ред.), то я повинен заявити прямо - очікувати покращення життя досить важко, оскільки багато в чому і багато рішень залежать від рішень Верховної Ради".

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що в такій складній обстановці, в якій зараз знаходиться країна, необхідний працюючий парламент, а не незліченні деструктивні заклики блокувати його роботу.

 

Єфремов: "Мій неформальний одяг пов'язаний з тим, що якщо не можна змінити зміст, треба змінити форму. Я змінив форму".

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пояснив, чому прийшов до парламенту в "неформальному" одязі.

 

Олійник: "Втративши через власну халатність і недбалість мандат народного депутата, Сергій Власенко має радіти, адже тепер у нього з'явиться унікальна можливість сконцентруватися на захисті Юлії Тимошенко. Усі свої сили і знання він повинен направити на допомогу екс-прем'єру".

На думку народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Олійника, Сергій Власенко тепер має сконцентруватися на захисті екс-прем'єра Юлії Тимошенко, а не розбурхувати суспільство заявами про арешт, який йому не загрожує.

 

Рибак: "Митний союз ми не розглядаємо. Питання вступу України в Митний союз не стоїть. Такого питання немає".

Про це заявив Голова Верховної Ради Володимир Рибак.

 

Кужель: "Він також перед своїм убивством хотів передати мені як аудитору матеріали фірми "Ітера", які мали включити до звіту комісії щодо енергетичного ринку України, однак цього не зробив... Я спитала, чому ти не передав мені матеріали по фірмі "Ітера". Євген мовчки поцілував мене в щічку і сказав: я хочу, щоб ти жила".

Народний депутат від парламентської фракції ВО "Батьківщина" Олександра Кужель заявила, щр в Євгена Щербаня був конфлікт з "Ітерою" і він мав компромат на керівництво компанії.

 

Сальдо: "Ніхто Власенка не затримуватиме. Ніхто його заарештовувати не збирається. Це спроба маніпуляції суспільною свідомістю. Він може спокійно продовжувати захищати свою підопічну Юлію Тимошенко".

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Сальдо підкреслює, що захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка, якого Вищий адміністративний суд України позбавив депутатських повноважень, не заарештовуватимуть.

 

Рибак: "Доля депутатів має вирішуватися Верховною Радою. Це моя особиста думка. Я їм казав: "Не плачте й не стогніть, а давайте змінювати закон".

Таку думку висловив Голова Верховної Ради Володимир Рибак.

 

Учасниця опитування "Vgorode.ua": "Я б не хотіла квіти. Це банально. Я б однозначно хотіла шарф. Шарфів багато не буває! З шарфом чоловікам складно помилитися".

Про таке бажання заявила одна з учасниць опитування порталу "Vgorode.ua" щодо подарунків, які б хотіли отримати киянки до Міжнародного жіночого дня.

 

Кличко: "Взагалі він (Франческо П'янета - Ред.) темна конячка. Навіть, незважаючи на те, що я з ним колись боксував у спарингах. Як боксер він дуже незручний. П'янета переміг найстрашнішого суперника - рак. Це важче, ніж боксувати з чемпіоном світу. Отже, у ментальному плані він дуже сильний".

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Володимир Кличко вважає Франческо П'янету, з яким він має зустрітися на рингу 4 травня, дуже незручним боксером.

 

Орнелла: "Він (Уго Чавес - Ред.) не міг говорити, але він сказав це губами: "Я не хочу помирати. Будь ласка, не дайте мені померти", тому що він любив свою країну, він пожертвував собою заради країни".

Начальник охорони президента Венесуели генерал Хосе Орнелла розповів про останні хвилини життя Уго Чавеса.

 

Мессі: "Я не знаю, скільки часу гратиму у футбол, але однозначно можу сказати, що повернуся до "Ньюеллс Олд Бойз". Я зроблю це, оскільки хочу завершити свою кар'єру в цьому клубі. Хочу пограти і в аргентинському футболі".

Нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що не має наміру завершити свою професійну футбольну кар'єру в каталонському клубі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-