Порошенко про призначення спецпредставника США по Україні: Вчасний крок

Порошенко про призначення спецпредставника США по Україні: Вчасний крок

Укрінформ
Призначення Курта Вокера спецпредставником США з питань України є важливим та вчасним кроком в інтересах припинення російської агресії та відновлення територіальної цілісності України.

На цьому наголосив на своїй сторінці у Facebook Президент України Петро Порошенко.

“Вітаю рішення Адміністрації США про призначення Курта Вокера Спеціальним представником з питань України, у розвиток наших домовленостей. Важливий і вчасний крок в інтересах припинення російської агресії та відновлення територіальної цілісності України, включно з Кримом”, - заявив Президент.

Читайте також: Держдеп розкрив подробиці візиту Тіллерсона в Україну

Як повідомляв Укрінформ, Державний департамент США у п’ятницю офіційно підтвердив призначення посла Курта Волкера спеціальним представником США по Україні, зазначивши, що він супроводжуватиме главу Держдепу Рекса Тіллерсона під час його візиту в неділю до Києва.

При цьому наголошувалося, що посол Волкер, який раніше був постійним представником США при НАТО, а також директором з питань Європи та Євразії Ради національної безпеки, "візьме на себе відповідальність за просування зусиль США, спрямованих на досягнення цілей, викладених у Мінських угодах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-