Гужва назвав народного депутата, який звинуватив його в шантажі

Гужва назвав народного депутата, який звинуватив його в шантажі

Укрінформ
Головний редактор видання «Страна.ua» Ігор Гужва пов’язує обшуки у редакції та своє затримання з депутатом від Радикальної партії Дмитром Ліньком.

Його коментар з’явився на сторінці Facebook екс-міністр юстиції Олени Лукаш.

«Близько місяця тому на мене вийшли люди від народного депутата від Радикальної партії Лінька і запропонували 20 тисяч доларів за зняття тексту про конфлікт людей Ліньки і Ківи. Пропонували наполегливо, але я відмовився. З того часу контактів щодо Лінька не було», – зазначає Гужва.

Натомість Дмитро Лінько стверджує, що редакція інтернет-видання «Страна.ua» вимагала від нього грошей за нерозміщення компрометуючих матеріалів.

«Не можу розголошувати усіх подробиць у рамках слідства, але можу сказати, що все навпаки. З боку редакції «Страна.ua» був шантаж і вимагання грошей У нас для цього є всі докази, ми надамо їх слідству», – наводить його слова Радіо Свобода.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 22 червня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що Гужву затримали за підозрою у вимаганні і отриманні хабара. «За матеріалами ДФС і прокуратури Києва затримано Гужву, який вимагав і отримав 10 тисяч доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на діючого політика», – зазначив Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-