Порошенко обговорив з міністром торгівлі США розширення експорту з України

Порошенко обговорив з міністром торгівлі США розширення експорту з України

Укрінформ
Президент Петро Порошенко зустрівся з міністром торгівлі Сполучених Штатів Америки Вілбуром Россом.

Про це інформує прес-служба Глави держави.

"Головну увагу під час зустрічі президент зосередив на можливостях активізації інвестиційної діяльності американських компаній в Україні, а також розвитку двосторонньої торгівлі, зокрема у контексті розширення експорту української продукції до США", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі Порошенко поінформував американську сторону про хід реформ в Україні та зусилля української влади, спрямовані на покращення ділового клімату в країні та створення належних умов для роботи іноземних компаній.

При цьому окремо було відзначено рішучі кроки для вдосконалення судової системи, покращення роботи митних та податкових органів, зазначають в Адміністрації Президента.

У свою чергу міністр торгівлі США висловив зацікавленість у розширенні ділової активності американських компаній на українському ринку, відзначивши прогрес, який здійснила Україна за останні роки.

Порошенко також поінформував міністра про плани реалізації програми приватизації в Україні та відзначив можливості для відповідного залучення американських інвесторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-