Трамп заявив про

Трамп заявив про "великий прогрес" на переговорах з Порошенком

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп за результатами зустрічі з Президентом України Петром Порошенком заявив, що для нього була велика честь приймати українського лідера і що в ході переговорів "було досягнуто великого прогресу".

Про це Трамп заявив під час прес-конференції у Білому домі, відео якої поширено на сторінці у Facebook проекту Голосу Америки "Час-Time". 

"Це велика честь бути тут з Президентом Порошенком. Україна — це те місце, до якого була прикута вся наша увага. Ви це бачили і усі про це читали. Ми мали надзвичайно добре обговорення, і ці переговори продовжаться протягом дня. Я думаю, що досягнуто великого прогресу. І це велика честь приймати Вас, пане Президенте. Дякую Вам. Дуже", -  заявив Трамп.

Зі свого боку, Порошенко також подякував Трампу за честь провести з ним зустріч у Вашингтоні та підкреслив, що США залишаються одним із стратегічних та найбільш надійних партнерів США.

Порошенко вказав на те, що  Україна отримує дуже сильну підтримку з боку Вашингтона у сфері безпеки, проведення реформ.

"Я абсолютно переконаний, що ефективна координація наших зусиль принесе мир моїй країні і підтримає нашу територіальну цілісність та суверенітет", - наголосив Порошенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-