Порошенко розповів про заплановані зустрічі в Вашингтоні

Порошенко розповів про заплановані зустрічі в Вашингтоні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко повідомив, що під час візиту до Вашингтона планує провести зустрічі в Білому домі, Державному департаменті, Пентагоні, в інших міністерствах та відомствах США.

Про це він заявив під час зустрічі з українською громадою в понеділок ввечері, одразу після прибуття до Вашингтона, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У нас буде дуже велика кількість зустрічей: будуть зустрічі в Білому домі, в Державному департаменті з Тіллерсоном, у міністерстві оборони з Меттісом, у міністерстві торгівлі з міністром, будуть зустрічі у міністерстві енергетики",- зазначив президент.

За його словами, такого потужного візиту не було ніколи "саме для того, щоб ми зараз мали можливість переговорити і щодо нашої співпраці в безпековій сфері, в політичній сфері і економічній сфері".

Він підкреслив, що дуже важливо провести зустрічі у Вашингтоні саме зараз "для того, щоб усі були озброєні інформацією", і нікому не залишити жодного шансу на те, щоб скривдити справедливість.

Водночас він назвав "чудовим подарунком" рішення Сенату США про санкції проти Росії. "Санкції — це є цивілізований механізм примушення агресора", - наголосив Порошенко.

Разом із Президентом України до Вашингтона прибули Ірина Геращенко, Павло Клімкін, Ігор Насалик, Володимир Омелян, Костянтин Єлісєєв, Дмитро Шимків, Віктор Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-