У Міжнародній організації праці обіцяють допомогти Україні з пенсійною реформою

У Міжнародній організації праці обіцяють допомогти Україні з пенсійною реформою

Укрінформ
Міністр соціальної політики Андрій Рева у рамках робочого візиту до Женеви провів зустріч з Генеральним директором Міжнародної Організації Праці Гаєм Райдером, який запевнив у подальшій підтримці України на шляху перетворень.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

"Гай Райдер відзначив покращення в Україні у напрямку соціального діалогу та позитивно оцінив докладені зусилля зі скасування мораторію на інспекцію праці. Генеральний директор МОП запевнив у подальшій підтримці України на шляху впровадження рушійних перетворень", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Рева поінформував керівника міжнародної організації про здобутки України в проведенні соціально-економічної політики та розповів про ті виклики, які сьогодні стоять перед Україною. Сторони домовилися про подальший розвиток співпраці на конкретних напрямках, зокрема, в частині впровадження пенсійної реформи.

Крім того, міністр соціальної політики України та міністр праці, добробуту та соціального страхування Кіпру Зета Еміліаніду підписали в рамках 106-ї сесії Міжнародної конференції праці Меморандум про взаєморозуміння між міністерствами.

"Підписання зазначеного Меморандуму є важливим кроком для взаємовигідної співпраці між державами, адже Республіка Кіпр є однією з основних країн працевлаштування українських моряків", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-