Гройсман перевірив будівництво

Гройсман перевірив будівництво "Охматдиту"

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман ознайомився з ходом будівництва Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Про це повідомляє у вівторок Урядовий портал.

Як зазначається, новий лікувальний комплекс був закладений ще 2011 року, проте в 2013 році всі будівельні роботи були призупинені, а закуплене дороговартісне обладнання простоювало.

"Восени 2016 року за сприяння уряду Володимира Гройсмана возведення лікарні було відновлено. Наразі на об’єкті працюють близько 400 будівельників. Загальна площа нового комплексу становитиме понад 67 тис. кв. м, він матиме 7 блоків, в яких розміщуватимуться 10 сучасних хірургічних відділень, 5 онкологічних і гематологічних відділень та діагностичне відділення", - йдеться у повідомленні.

Унікальне медичне обладнання, яке закуповується та монтується для оновленого "Охматдиту", дозволить тисячам хворих дітей отримати висококваліфіковану лікарську допомогу в Україні.

Гройсман прогнозує завершення будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" до грудня 2017 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рік тому на цьому об’єкті я спільно зі своїми колегами сказав про те, що ми розпочинаємо будівництво, яке було зупинено, і завершимо будівництво до середини літа. Фактично сьогодні можливо сказати, що будівництво завершується, хоча я б хотів, щоб влітку ми здали повністю цей об’єкт. Але насправді дуже багато було і технічних складнощів, і протистоянь, нам постійно на якомусь етапі заважали продовжувати роботи. Але ми це зробили. Я думаю, що рік тому, коли були на цьому місці, можливо і журналісти думали про те, що це чергова обіцянка. Ще раз хочу підкреслити, що ми не обіцяємо нічого, чого не можемо зробити", - сказав Гройсман.

Він висловив впевненість в тому, що клініка буде здана вже в листопаді, максимум у грудні цього року. 

"Я маю надію на те, що ці 26 тисяч квадратних метрів нової клініки для маленьких українців буде здано в листопаді, максимум в грудні. Дуже важливо, щоб ми провели зараз на етапі закупівель абсолютно прозоро всі тендери на закупівлю обладнання, і я переконаний в тому, що це відбудеться", - зазначив він. 

Прем'єр переконаний, що в Україні буде найсучасніша клініка, в якій отримуватимуть висококваліфіковану медичну допомогу маленькі українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-