Справа Міндоходів: Аваков сподівається на співпрацю затриманих зі слідством

Справа Міндоходів: Аваков сподівається на співпрацю затриманих зі слідством

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сподівається, що затримані сьогодні високопосадовці податкових служб часів екс-президента Віктора Януковича та голови тодішнього Міністерства доходів і зборів Олександра Клименка підуть на співпрацю зі слідством.

Про це Аваков заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зараз ідуть слідчі дії. Сьогодні вже почалися відповідні судові засідання в Печерському суді (у Києві. - Ред.). Я прошу підтримки суспільства, щоб у нас не було, як завжди. Я сподіваюся, що у нас досить високі застави, які ми запропонували разом з прокуратурою, спрацюють, ми отримаємо відповідні рішення, ми отримаємо співпрацю зі слідством цих високопосадовців, які можуть показати нам подальшу дорогу”, - зазначив Аваков.

Він також нагадав, що сьогодні в різних регіонах України триває масштабна антикорупційна операція щодо організації “податкових ям” у 2011-2014 роках, участь у якій беруть близько 2 тисяч поліцейських і 500 прокурорів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні правоохоронці затримали 23 колишніх обласних очільників Міністерства доходів та зборів під час 454 одночасних обшуків у 15 областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-