На самітах G7 і

На самітах G7 і "Великої двадцятки" обговорять ситуацію в Україні - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко впевнений у безальтернативності Мінського процесу, також найближчим часом буде активізована робота в "нормандському форматі".

Про це Глава держави поінформував за результатами переговорів з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє прес-служба Президента України.

«Ми впевнені в тому, що як немає альтернативи Мінському процесу, так і Нормандський формат буде активно задіяний найближчим часом», - розповів Глава держави.

Президент наголосив на важливості проведення зустрічі з Канцлером Німеччини напередодні саміту «Великої сімки», де питання України буде стояти  в порядку денному. Також ситуація в Україні буде обговорюватись на зустрічі «Великої двадцятки».

За словами Порошенка, під час переговорів з Меркель були порушені питання двостороннього співробітництва та економічної допомоги з боку Німеччини Україні, в тому числі підтримки Донецької та Луганської областей в питанні відновлення зруйнованої інфраструктури.

«Домовлено про фінансову підтримку реформ і констатовано значний успіх української команди в імплементації реформ», - зазначив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-