Поліція підтверджує, що Інтерпол припинив розшук Януковичів

Поліція підтверджує, що Інтерпол припинив розшук Януковичів

Відео
Укрінформ
Рішення про видалення інформації щодо розшуку екс-президента Віктора Януковича і його сина Олександрі прийняла Комісія з контролю за файлами Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерпол.

Інформація про це своєчасно передана Національним бюро Інтерполу в Україні до органу досудового слідства, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Інформація про припинення розшуку В. Януковича і його сина О. Януковича надійшла до Національного бюро Інтерполу в Україні – від Комісії з контролю за файлами Інтерполу", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, ця Комісія зобов’язала Генеральний секретаріат Інтерполу видалити з бази розшуку інформацію стосовно розшуку Януковичів.

Про це рішення було поінформовано Українську сторону: "Національне бюро Інтерполу в Україні своєчасно передало копію рішення Комісії з контролю за файлами Інтерполу до органу досудового розслідування, яким у цьому випадку є Генеральна прокуратура України". 

Раніше прес-секретар Януковича Юрій Кірасір заявив, що за повідомленням адвокатської компанії Joseph Hage Aaronson, яка представляє інтереси  Януковича, Інтерпол на запит повідомив, що знято з розшуку колишнього президента України Віктора Януковича та його сина Олександра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-