Рішення про конфіскацію грошей Януковича оскарженню не підлягає - Луценко

Рішення про конфіскацію грошей Януковича оскарженню не підлягає - Луценко

Укрінформ
Рішення суду про конфіскацію до державного бюджету України близько 40 млрд грн оточення Януковича не може бути оскаржене. Також у правовій площині все бездоганно реалізовано.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради за участю його, секретаря РНБО  Олександра Турчинова та Президента України Петра Порошенка.

“Генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував Главу держави про набрання чинності ухвали суду про конфіскацію до державного бюджету суми близько 40 млрд грн, коштів так званого общака Януковича, які були сформовані його підручними у злочинному угрупованні. Він зазначив, що це рішення суду вже не може бути оскаржене, і тому нині відбувається його виконання шляхом перерахування цих коштів із заблокованих рахунків Ощадбанку, які належали членам цього злочинного угруповання, в державний бюджет”, - йдеться у повідомленні.

Луценко підкреслив, що ці кошти “були вкрадені у кожного українця”: “Ми важко працювали півроку для того, щоб сьогоднішній результат був юридично, у правовій площині бездоганно реалізований”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-