Гройсман просить правоохоронців допомогти з видачею паспортів

Гройсман просить правоохоронців допомогти з видачею паспортів

Укрінформ
Правоохоронні органи мають допомогти належно організувати роботу Державної міграційної служби щодо видачі біометричних паспортів та ID-карток. 

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив у вівторок на колегії МВС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо належним чином організувати роботу Державної міграційної служби. Найближчим часом буде запроваджений безвізовий режим. У нас є домовленості, зокрема, з Туреччиною про те, що вони будуть визнавати наші ID-картки внутрішні. Це означає, що людям, які хочуть отримати нові паспорти або ID-картки, це має бути абсолютно доступно", - сказав Гройсман.

Глава уряду також зауважив, що правоохоронні органи мають убезпечити бізнес від незаконного тиску. 

"Наше завдання зробити, щоб бізнес не відчував тиску у своїй діяльності. Ті, хто продукує продукт, мають бути захищені, ми не маємо заважати. Треба, щоб на місцях було пріоритетом, щоб ніхто не міг собі дозволити "кошмарити" бізнес", - зазначив Гройсман.

Окрім того, Прем’єр наголосив, що забезпечення безпеки громадян є головним завданням правоохоронців.

«Перед вами стоять дуже серйозні виклики і наше завдання - зробити усе належне на місцях, щоб забезпечити належну безпеки громадян України. У непростий час - непрості завдання», - підкреслив Гройсман, нагадавши, що було розроблено комплекс заходів, який дозволить підсилити карний розшук України, а також збільшити фінансування правоохоронних органів.

Фото Владислава Мусієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-