Москаль прокоментував діяльність Авакова та реформу поліції

Москаль прокоментував діяльність Авакова та реформу поліції

Відео
Укрінформ
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації, а в минулому – глава МВС Геннадій Москаль прокоментував реформу поліції і стан справ у МВС.

Про це йшлося в його інтерв'ю на телеканалі "112 Україна".

На запитання ведучого, чи задоволений Геннадій Москаль діяльністю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, екс-глава МВС відповів: "Це було політичне рішення... Ще рік, я думаю, і буде нормально. Треба було посилити професіоналами, а йому - взяти політичне керівництво".

На запитання, чи задовольняє Москаля стан поліції, відповідь була такою: "Ні, я думаю, що і Авакова не задовольняє, і президента не задовольняє - нічого ж не розкривається".

"Якщо б реформа відбулася, сьогодні б ми не бачили у ЗМІ: кожен день ловлять поліцейських, після перевірки на детекторі брехні, після переатестації, після навчань американських, канадських та інших. Хабарі беруть, і вже нова поліція бере. Все це вже зовсім стає на свої місця. Друге, як може бути реформа поліція. Їх вчили три місяці. В Ужгороді чи то не вистачило грошей, за два з половиною місяці їх випустили. Випустили в суспільство, яке в стані війни. Випустили в суспільство, яке в стані депресії. Випустили в суспільство, яке в стані агресії. Спробуйте комусь наступити на ногу", - додав Москаль.

Стосовно можливості створення в Україні поліції західного зразка Москаль відповів, що все залежить від політичної волі вищого керівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-