Вороненкова поховали на Звіринецькому цвинтарі у Києві

Вороненкова поховали на Звіринецькому цвинтарі у Києві

Фото
Укрінформ
Колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, якого вбили 23 березня у центрі Києва, поховали на Звіринецькому кладовищі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на похорон Вороненкова прийшли близько 20 родичів, близьких та знайомих екс-депутата, серед яких - його дружина Марія Максакова та інший колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов, а також народний депутат України Антон Геращенко.

Крім того, на похороні було багато представників ЗМІ.

Раніше сьогодні Вороненкова відспівали у Володимирському соборі.

Як повідомлялося, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва. Його охоронець поранив нападника, хоч і сам зазнав поранення. Кілера госпіталізували, однак у лікарні він помер.

Антон Геращенко повідомив, що стрілець - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами. Паршов з 2011 року перебував у розшуку.

Колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков восени 2016 року виїхав із Росії через кримінальне переслідування. Разом із дружиною, оперною співачкою та екс-депутатом Держдуми Марією Максаковою, він перебрався в Україну, у грудні отримав українське громадянство.

3 березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-