Гройсман дорікнув місцевим радам, які не прорахували наслідки блокади

Гройсман дорікнув місцевим радам, які не прорахували наслідки блокади

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що місцеві ради, які підтримали торговельну блокаду, не прораховували її можливих наслідків й не питали думки своїх громад.

Про це він зазначив, виступаючи на п’ятому засідання Ради регіонального розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я хотів би прокоментувати рішення місцевих рад. Шановні й дорогі друзі, а чи хтось із вас хоча б наближено проаналізував наслідки цієї блокади? Чи провів просто обговорення, щоб чітко вийти до людей і сказати - оце плюси від цієї блокади, а це - мінуси, і ми беремо на себе відповідальність за всі негативні наслідки! Ні, цього не зробив ніхто”, - сказав глава уряду.

Гройсман також зазначив, що ніхто з представників місцевої влади не звертався і до нього особисто, аби отримати більше інформації з того чи іншого питання, які стосуються блокади.

У цьому контексті він наголосив, що сьогодні актуальним постає питання лідерства й “приходить час, коли потрібно займати абсолютно відкриту позицію по відношенню до українців, по відношенню до держави”.

“Я говорив це не один раз і сьогодні хочу підтвердити , я вважаю, яка відбулася, ця блокада була не в інтересах України, ця блокада була в інтересах Росії”, - додав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-