Порошенко хоче, аби податкову поліцію замінили “ботани в білих комірцях”

Порошенко хоче, аби податкову поліцію замінили “ботани в білих комірцях”

Фото
Укрінформ
Податкова міліція має бути ліквідована, а замість неї вже з початку нового року має запрацювати Служба фінансових розслідувань як принципово новий, інтелектуально-аналітичний орган.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час відкриття п’ятого засідання Ради регіонального розвитку у понеділок у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вже кілька десятків років триває дискусія про долю податкової поліції. Спроби знайти компроміс зайшли в глухий кут. Пора приймати рішення і ставити крапку. Моя політична воля полягає в тому, що цю структуру слід ліквідувати. Її роботу мають виконувати не м’язисті хлопці в масках, а “ботани” в білих комірцях через аналітичну роботу”, - сказав він.

Президент наголосив, що на цьому напрямку потрібна не груба сила, “маски шоу”, а аналітичні здібності та ефективна робота.

Порошенко також доручив розглянути це питання на Нацраді реформ, розробити законопроект, який він подасть до Верховної Ради як невідкладний - “ щоб вже з початку нового року запрацювала Служба фінансових розслідувань як принципово новий, інтелектуально-аналітичний орган”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-