Луценко не розуміє, чому Садовий

Луценко не розуміє, чому Садовий "стає у позу жертви"

Укрінформ
Загиблі на Грибовицькому полігоні Львівщини можуть означати дуже серйозну відповідальність, в тому числі для міського голови Львова Андрія Садового.

Про це генпрокурор Юрій Луценко заявив журналістам перед засіданням Ради регіонального розвитку, повідомляє Еспресо.TV.

"Наразі мене дивує, з якою наполегливістю Садовий хоче стати у позу жертви. Насправді жертвами є четверо загиблих пожежників, а не пан Садовий", - заявив Луценко.

Генеральний прокурор додав, що "за все доводиться відповідати".

"Якщо керівники операції в Княжичах мають сісти за недбалість, яка призвела до 5 трупів, то чому міський голова вважає, що його 4 загиблих не значать нічого", - заявив Луценко.

Він додав, що для нього "четверо загиблих означають дуже серйозну відповідальність".

"Хто її понесе - визначать слідчі", - заявив Луценко.

Як відомо, 29 травня 2016 року у селі Великі Грибовичі Жовківського району на території  сміттєзвалища виникла пожежа. Потім там стався обвал твердих побутових відходів, внаслідок чого під завалами опинилося троє рятувальників та зник безвісти інженер-еколог.

14 листопада Львівський окружний адміністративний суд постановив припинити експлуатацію Грибовицького сміттєзвалища.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що не виключено, що серед тих, кому висунуть підозру за загибель людей на львівському сміттєзвалищі, може бути і мер міста Андрій Садовий.

Садовий заявив, що прокуратура має намір повідомити йому про підозру до 21 березня. 18 березня Садовий зауважив, що готовий до того, що йому можуть вручити повідомлення про підозру, та буде захищатися у суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-