Охендовський стверджує, що ГПУ допитувала його як потерпілого

Охендовський стверджує, що ГПУ допитувала його як потерпілого

Укрінформ
Голова ЦВК пройшов перший допит у Генпрокуратурі як потерпілий у кримінальному провадженні, відкритому ГПУ за його заявою щодо законності дій Національного антикорупційного бюро.

Про це він розповів журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«16 березня слідчий Генеральної прокуратури України вручив мені пам’ятку про процесуальні права та обов’язки потерпілого у кримінальному провадженні, відкритому за фактом незаконного притягнення мене до кримінальної відповідальності службовими та посадовими особами антикорупційного бюро. Після вручення пам’ятки відбувся перший допит мене як потерпілого», - сказав Охендовський.

Голова ЦВК зазначив, що під час допиту надав слідчому «вичерпні відповіді» щодо обставин вчинення детективами та іншими посадовими і службовими особами НАБУ відносно нього злочину.

Він також зауважив, що назвав слідчому прізвища осіб, яких вважає причетними до вчинення злочинів стосовно нього, проте журналістам ці імена не озвучив.

Як повідомляв Укрінформ, 13 грудня 2016 року НАБУ вручило голові ЦВК Михайлу Охендовському підозру щодо отримання коштів із «чорної каси» Партії регіонів.

17 лютого цього року ГПУ за заявою Охендовського, у якій фігурують голови НАБУ та САП, відкрила кримінальне провадження про притягнення завідомо невинуватого до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-