У ГПУ розповіли, що знайшли на

У ГПУ розповіли, що знайшли на "вертолітному майданчику Януковича"

Укрінформ
Правоохоронці під час обшуків на вертолітному майданчику на Парковій дорозі у Києві та за місцем проживання керівників підприємств, причетних до його будівництва і діяльності, вилучили документацію і комп'ютерну техніку.

Про це повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури. 

«01.03.2017 проведено обшуки нежитлових приміщень, які на праві власності належать одному із ТОВ, у тому числі гелікоптерного майданчика на Парковій дорозі в м. Києві, а також за місцем проживання керівників підприємств причетних до будівництва і діяльності зазначеного об'єкту. Під час обшуків виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію і комп'ютерну техніку, яка має доказове значення у кримінальному провадженні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обшук проводився слідчими управління за участю співробітників Служби безпеки України та кіберполіції.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні ЗМІ повідомили про те, що співробітники Служби безпеки і Генеральної прокуратури проводять обшуки на "вертолітному майданчику Януковича" на Парковій дорозі у Києві.

Зазначається, що обшук був санкціонований судом, однак причину проведення оперативних заходів не уточнювалася.

Нагадаємо, Управлінням ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва гелікоптерного майданчика та інших об'єктів шляхом підписання постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2011 № 530 «Про внесення змін у додатки 1 та 2 до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-