Артеменко розповів, що зустрічався з Флінном на Манхеттені

Артеменко розповів, що зустрічався з Флінном на Манхеттені

Укрінформ
Народний депутат Андрій Артеменко розповів, що його зустріч з екс-радником президента США Майклом Флінном відбулась в Манхеттені в Нью-Йорку.

Про це він повідомив журналістам після допиту в Генеральній прокуратурі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я роз'яснив де, як і за яких обставин відбулася зустріч - це було в Манхеттені в Нью-Йорку, про що саме йшла мова і які ініціативи ми обговорювали", - сказав депутат.

Він пообіцяв надати інші подробиці на прес-конференції.

Як повідомляв Укрінформ, раніше видання "The New York Times" повідомило про те, що український парламентар від "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрій Артеменко підготував план з урегулювання конфлікту на Донбасі. План Артеменка передбачає, серед іншого, проведення референдуму про здачу Росії в "оренду" на 50-100 років анексованого нею Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу. За даними газети, цей план був переданий на початку лютого екс-радникові президента США Майклу Флінну за тиждень до його відставки.

Після публікації статті народний депутат був виключений зі складу фракції Радикальної партії, прокуратура АР Крим порушила стосовно Артеменка кримінальне провадження за ч.1 статті 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

Наступний допит Артеменка заплановано на понеділок, 27 лютого.

Фото: sps.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-