Прем’єри України та Греції домовилися про міжурядову комісію

Прем’єри України та Греції домовилися про міжурядову комісію

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман домовився з Прем'єр-міністром Грецької Республіки Алексісом Ципрасом про створення міжурядової комісії, яка оцінить реальний стан співпраці двох країн та визначить перспективні напрямки на майбутнє.

Про це український Прем’єр сказав журналістам після переговорів з грецьким колегою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У рамках переговорів, які щойно провели, ми торкнулися і безпекових питань, і економічного співробітництва, і розглянули ряд пропозицій, які вніс мій колега щодо створення міжурядової комісії, на рівні якої можна буде обговорити та оцінити стан наших двосторонніх відносин та визначити ті напрямки, які дадуть можливість нам розвиватися", - сказав Гройсман.

Він нагадав про те, що Україну та Грецію пов’язують 25 років дипломатичної співпраці, добрі партнерські відносини, економічні зв’язки. Він також зазначив, що це перший офіційний візит Ципраса до Києва, і його в українському уряді розцінюють як візит, який засвідчує підтримку України та солідарність з нашим народом.

Глави урядів обговорили першочергові питання українсько-грецького співробітництва та взаємодію двох держав в міжнародних і регіональних організаціях.

Дводенний візит Прем’єр-міністра Ципраса в Україну відбувається запрошення Президента України Петра Порошенка.

У четвер з Прем’єром Греції також має намір провести зустріч Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-