Витрати

Витрати "Батьківщини" на поїздку до США були благородною ціллю - Тимошенко

Укрінформ
Поїздка делегації парламентської фракції "Батьківщина" до Сполучених Штатів була спрямована на відстоювання інтересів України.

Про це заявила в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так, поїздка варта певних грошей, і це очевидно, але не на лобістів, а на те, щоб долетіли туди, на те, щоб там проживати і на те, щоб, власне, приїхала наша делегація. Делегація складалася з чотирьох людей. І можу вам сказати, що більш гідного і більш правильного напрямку витрачання на сьогодні партійних грошей, ніж поїхати туди, де вирішується частина долі України і захищати там Україну, я не бачу. Немає більш благородної цілі, куди витрачати ці гроші", - сказала вона, відповідаючи на запитання про вартість поїздки до США.

Тимошенко також зазначила, що "лобістам ми не платимо. Крапка. І не будемо платити".

"Я планую зробити туди ще декілька поїздок для того, щоб закріпити ту ситуацію, яку зараз ми створили там в експертному середовищі, а також в колах нової влади", - сказала вона.

Нагадаємо: раніше голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що під час розмови з президентом США Дональдом Трампом 2 лютого перед початком Національного молитовного сніданку вона почула про підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-