Переможців на посади керівників ДБР можуть оголосити у березні

Переможців на посади керівників ДБР можуть оголосити у березні

Укрінформ
Ім`я керівника Державного бюро розслідувань (ДБР), його першого заступника та заступника конкурсна комісія оголосить у березні.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив член комісії з відбору кандидатів Денис Монастирський.

"Швидше за все, співбесіда і фінальне рішення комісії припаде на березень. Із наявних 19 кандидатів комісія має обрати по одному на посаду директора ДБР, першого заступника і заступника. В свою чергу Кабінет міністрів і Президент мають ці кандидатури затвердити", - сказав він.

Монастирський розповів, що 17 грудня претенденти на керівні посади в ДБР пройшли ізраїльський психологічний тест Veritas і наразі комісія вже отримала його результати.

На даний час проходить етап спецперевірки кандидатів на відповідність їхнього майнового стану поданим документам. Результати комісія планує отримати вже у лютому, повідомив член комісії.

"Після завершення цього етапу, якщо всі кандидати підтвердять правдивість поданої ними інформації, вони будуть проходити перевірку на поліграфі. Це дослідження триватиме близько двох тижнів. Після цього буде призначена фінальна співбесіда і відбудеться рейтингове голосування по кожному з кандидатів", - резюмував Монастирський.

Як повідомлялося,  5 грудня 2016 р. конкурсна комісія визначила 19 кандидатів, які будуть допущені до заключного етапу конкурсу.

До фінального відбору пройшли: Олександр Буряк, Ольга Варченко, Василь Вовк, Роман Голобутовський, Олексій Горащенков, Олег Григоров, Роман Гупал, Віктор Клименко, Анатолій Корж, Юрій Македон, Анатолій Матіос, Сергій Палатов, Вадим Теличко, Володимир Трофименко, Роман Труба, Григорій Усатий, Олексій Харкевич, Богдан Чобіток та Олександр Чурсін.

Фото: Сергей Аниськов/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-