Адвокат Януковича скаржиться поліції на порушення прав підзахисного

Адвокат Януковича скаржиться поліції на порушення прав підзахисного

Укрінформ
Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк написав заяву до поліції стосовно порушення прав його підзахисного на захист у судовому процесі про державну зраду.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо ініціювати внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального провадження щодо порушення права на захист Віктора Януковича щодо винесення завідомо неправосудного рішення. Всіма юридичними методами ми будемо змушувати все ж таки Генеральну прокуратуру отримати покази від Віктора Януковича у справі про державну зраду",- сказав адвокат журналістам.

Він викликав наряд поліції до Печерського райсуду, де слухалася справа за його заявою про відвід судді, яка 26 грудня почала розгляд клопотання слідчого військової прокуратури щодо надання дозволу на проведення відносно Віктора Януковича процедури заочного досудового розслідування.

Адвокат написав заяву у присутності поліцейських, після чого вони мають відвезти цей документ до райвідділу поліції. Реєстрація заяви має відбутися протягом доби, повідомили кореспондентові Укрінформу поліцейські.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-