Охендовський «задоволений» рішенням суду і оскаржуватиме запобіжний захід

Охендовський «задоволений» рішенням суду і оскаржуватиме запобіжний захід

Укрінформ
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський задоволений рішенням Солом'янського районного суду міста Київ щодо невідсторонювання його від займаної посади.

Про це він сказав у кулуарах журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Рішенням щодо клопотання про відсторонення від обов'язків голови ЦВК і члена центральної виборчої комісії я, безумовно, задоволений, так само як і задоволений процесуальним провалом протилежної сторони обвинувачення", - сказав Охендовський.

Він також додав, що рішення суду щодо запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання, він оскаржуватиме.  

"Я вважаю, що в нас є всі підстави для апеляційного оскарження ухвалення суду по клопотанню про застосування запобіжного заходу, і апеляційна скарга неодмінно буде подана. Жодних підстав узагалі застосовувати щодо мене якийсь запобіжний захід, на мій погляд, не існує", - додав Охендовський.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні суд призначив Охендовському запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Прокурор САП Володимир Кривенко зазначив, що має намір оскаржити дане рішення суду.

Охендовському вручили повідомлення про підозру в аеропорту "Бориспіль", куди керівник ЦВК прилетів з Киргизстану після спостереження за виборами і референдумом. Разом з повідомленням про підозру було вручено виклик на допит.

Ім'я Охендовського фігурує в опублікованих списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-