У Держдепі не впевнені, що Тіллерсон матиме достатньо підтримки для затвердження

У Держдепі не впевнені, що Тіллерсон матиме достатньо підтримки для затвердження

Укрінформ
Офіційний представник Державного департаменту США Джон Кірбі не поділяє впевненості, що номінований Дональдом Трампом бізнесмен Рекс Тіллерсон отримає потрібну підтримку під час процедури затвердження його на посаді в Сенаті США.

Про це він сказав під час щоденного брифінгу в вівторок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Моє занепокоєння відверто полягає в тому, щоб пан Тіллерсон і його команда отримали підтримку, яку вони потребують під час процесу затвердження. Це єдине має занепокоєння", - зазначив речник зовнішньополітичного відомства США у відповідь, чи не стурбований Держдеп російськими зв'язками бізнесмена, який претендує на посаду Держсекретаря США,

Водночас, Кірбі нагадав, що Джон Керрі привітав Тіллерсона з номінацією та висловив готовність забезпечити плавну передачу повноважень.

"Керрі навіть готовий зустрітися особисто з новим кандидатом ближчим часом", - зауважив речник Держдепартаменту США.

Відповідаючи на запитання, чи планує він працювати у Держдепі з приходом нової адміністрації, Джон Кірбі відповів, що планує звільнитися.

"У мене немає очікувань, що мені запропонують залишитися. Я очікую, що піду з посади наприкінці повноважень цієї адміністрації", - зауважив представник Держдепу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-