В МОЗ не погоджуються з вибором призначеного у відомство держсекретаря

В МОЗ не погоджуються з вибором призначеного у відомство держсекретаря

Укрінформ
Особа, яку обрали на посаду Держсекретаря МОЗ, не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах.

Про таке написала на своїй сторінці у Facebook міністр охорони здоров'я Уляна Супрун.

“Ми категорично не погоджуємось з результатами конкурсу і бачимо системні прорахунки у процедурі його проведення, яка є не досконалою та потребує ретельного доопрацювання. За даними Моніторингова місія #ДоброЧесно, особа, яку сьогодні обрали на Держсекретаря МОЗ, не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах. Ми не можемо працювати в одній команді з людьми, які скомпроментовані або корумповані. Ми безкомпромісні, бо йдеться про Держсекретаря МОЗ - міністерства, від якого залежить здоров'я кожного українця», - наголосила вона.

За словами Супрун, процес необхідних змін вже ініційовано на Урядовій нараді у понеділок.

«Ми переконані, що результатами стане більш зрозумілий, прозорий і чесний процес обрання гідних державних секретарів не лише для МОЗу!», - зазначила вона.

Нагадаємо: Держсекретар - людина, яка законом буде наділена величезними повноваженнями. Вона впливатиме на будь-які кадрові рішення не лише міністерства, а й усіх державних підприємств і керуватиме держзакупівлями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-