Розстріл Інститутської: Янукович не пам’ятає нічого надзвичайного в своєму графіку

Розстріл Інститутської: Янукович не пам’ятає нічого надзвичайного в своєму графіку

Укрінформ
Колишній президент Віктор Янукович заявляє, що у день розстрілів на вулиці Інститутскій та поблизу Жовтневого палацу, у його робочому графіку не відбулося нічого незвичайного.

Про це він сказав під час відеодопиту у Святошинському райсуді Києва у справі про розстріл активістів на Інститутській у лютому 2014 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нічого надзвичайного у цей день у моїй роботі не відбулося. Я прийняв інформацію про те, що у Київ приїде делегація Європейського Союзу в складі трьох міністрів закордонних справ, і я розпочав готуватися до цієї зустрічі", - сказав Янукович.

За його словами, він як чинний на той час президент провів зустрічі по врегулюванню ситуації, що склалася, провів також низку зустрічей із представниками правоохоронних органів. Крім того, провів телефонну розмову із президентом Польщі Броніславом Коморовським.

Відповідаючи на запитання представника прокуратури, Янукович наголосив, що про події на Майдані його постійно інформували. "Інформація надходила з різних джерел. По-перше, у мене цілободово працювала прес-служба, яка готувала інформацію... Це була стандартна ситуація - я маю на увазі отримання інформації", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-