Суд призначив відеодопит Януковича на п'ятницю

Суд призначив відеодопит Януковича на п'ятницю

Укрінформ
Допит колишнього президента Віктора Януковича і екс-командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка за допомогою відеоконференцзв'язку відбудеться у Святошинському райсуді 25 листопада о 13.00.

Відповідне рішення ухвалила колегія суддів у вівторок, повідомив Укрінформу прокурор Роман Псюк.

"Один з обвинувачених Янішевський сказав, що у нього висока температура і попросив суд розглянути питання про можливість допиту Януковича сьогодні. Суд змінив порядок дослідження доказів і призначив допит Януковича в режимі відеоконференцзв'язку на 25 листопада на 13.00", - сказав він.

Як повідомлялося, питання зміни порядку досліджуваних доказів в суді мало обговорюватися 24 листопада.  

16 серпня Міністерство юстиції повторно направило Росії запит про допит через відеозв'язок Януковича, оскільки в першому запиті пропала частина документів.

У травні Святошинський райсуд вирішив допитати за допомогою відеоконференцзв'язку колишнього президента Віктора Януковича у справі проти п'яти колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", обвинувачених у розстрілі 48 активістів Євромайдану на вулиці Інститутській у Києві. Раніше очільник Департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявляв, що допит Януковича за допомогою відеозв'язку може відбутися 25 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-