НАЗК затвердило порядок перевірки е-декларацій

НАЗК затвердило порядок перевірки е-декларацій

Укрінформ
Співробітники Національного агентства з питань запобігання корупції на засіданні 11 листопада затвердили Порядок проведення контролю та повної перевірки е-декларацій.

Про це інформує прес-служба НАЗК.

"Сьогодні на засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції затверджено Порядок проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови НАЗК Руслана Радецького, цей документ визначає єдині підходи уповноважених осіб НАЗК до проведення контролю та повної перевірки поданих декларацій.

Відповідно до Порядку, НАЗК проводить щодо декларацій такі види контролю: щодо своєчасності подання; щодо правильності та повноти заповнення; логічний та арифметичний контроль.

"За результатами перевірки, уповноважена особа НАЗК складає висновок про результати проведення повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", зазначили у відомстві.

Одночасно на засіданні ухвалено "Порядок здійснення моніторингу способу життя особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".

Найближчим часом обидва документа будуть направлені на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-