Савченко написала відкритого листа Трампу

Савченко написала відкритого листа Трампу

Укрінформ
Народний депутат та українська льотчиця Надія Савченко написала відкритого листа новообраному президенту США Дональду Трампу з проханням підтримати Україну.

Лист вона опублікувала у себе на сторінці у Facebook.

"Цим листом хочу привернути Вашу увагу до проблеми міжнародної підтримки та захисту територіальної цілостності України, адже завжди Сполучені Штати Америки як країна, яка стоїть в авангарді захисту західно-європейських цінностей у всьому світі, надавала підтримку українському народу", – пише вона.

Також колишня бранка Кремля зазначає, що Україна потерпає від агресії Російської Федерації, вже втратила частину своїх територій і тисячі своїх солдат, волонтерів та мирних мешканців на полі бою з агресором. За її словами, велика кількість українських заручників зараз перебуває в полоні в тюрмах Росії та піддається тортурам.

"Звертаюсь до Вас з проханням щодо збереження та, навіть, посилення санкцій проти країни-агресора - Російської Федерації, тому що ця країна розуміє лише силу та рішучість, яких Вам не займати. Ще прошу про посилення міжнародної, технічної та військової підтримки України. Також прошу більш рішучих дій американських політиків стосовно звільнення український заручників з Росії, адже я у великому боргу перед суспільством всього світу за моє звільнення, тому роблю все для їх повернення додому", – зауважила Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-