Статки українських посадовців сягають кредиту МВФ - європарламентарій

Статки українських посадовців сягають кредиту МВФ - європарламентарій

Укрінформ
У Європарламенті шоковані мільярдними матеріальними і фінансовими ресурсами, які були оприлюднені українськими політиками і державними службовцями після запровадження електронного декларування.

Про це заявив депутат Європарламенту від Бельгії Марк Демесмакер на засіданні комітету у закордонних справах, звертаючись до віце-прем'єр-міністра України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Декларація он-лайн активів - це дуже добре. Але у кінцевому результаті треба бачити, як ця система працює. Населення шоковане. Перелік розкішних речей, грошей у посадовців та політиків, що були задекларовані, шокували людей. Адже йдеться про мільярди доларів. Це є еквівалентом останнього кредиту МВФ для України", - наголосив європарламентарій.

Водночас, він позитивно оцінив уведення системи електронного декларування майна в Україні.

Бельгійський політик також наголосив, що є другом України і домагається скасування візового режиму для українців, захищає територіальну цілість держави в умовах російської агресії, підтримує реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-