Парубій вірить, що безвіз буде до річниці Майдану

Парубій вірить, що безвіз буде до річниці Майдану

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в підкомітеті безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європейського парламенту можуть внести до порядку денного питання безвізового режиму з Україною.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Звернувся до європарламентарів, з багатьма з них я зустрічався ще в часи Майдану, з проханням, щоб до річниці Революції Гідності у стінах Європарламенту нарешті було проголосоване питання про безвізовий режим з Україною", - написав Парубій.

За його словами, один з членів делегації запевнив, що оприлюднений порядок денний роботи Європарламенту не є остаточний - туди будуть внесені поправки.

"Я переконаний і вірю, що люди, які були поруч з нами на Майдані, докладуть максимум зусиль, щоби до річниці Революції Гідності ухвалити рішення, щодо завершення лібералізації візового режиму між Україною та Євросоюзом", - наголосив Парубій.

Зустріч з делегацією підкомітету безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європейського парламенту відбулася напередодні їхнього відправлення на Донбас.

"Вважаю символічним і важливим, що депутати Європарламенту зможуть на власні очі побачити наслідки агресії Путіна проти України. Я переконаний, що цей візит буде важливий для глибшого розуміння війни, яку веде Україна, для розуміння того, що українські воїни бережуть спокій не тільки за України, а й всього вільного світу, всієї Європи", - підкреслив Голова Верховної Ради.

Фото: ФБ/Андрій Парубій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-