Комітет Ради

Комітет Ради "за" скасування підвищених зарплат нардепам - Парубій

Укрінформ
Комітет з питань бюджету підтримав проект постанови щодо скасування пропозиції уряду з боку парламенту збільшити заробітні плати нардепам.

Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Бюджетний комітет зранку провів засідання і підтримав дану постанову. Упевнений, сьогодні ми зможемо врегулювати питання заробітних плат і зняти одне із вразливих питань, яке стоїть на порядку денному і яке викликало великий резонанс у суспільстві", - зазначив спікер.

Водночас він розповів, що вчора ввечері підписав постанову "Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік", яка є результатом розгляду проекту Держбюджету-2017 в першому читанні, але наголосив, що зробив це лише після того, як з'явився проект постанови щодо скасування норми про збільшення зарплат парламентаріям.

"У той момент, коли вже було зрозуміло, що вже є постанова (про вилучення пункту щодо зарплат - ред.) готова, а вона може бути внесена лише до підписаної постанови, я підписав попередню", - додав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, на сьогоднішньому засіданні парламент має розглянути проект постанови 5323 щодо скасування норми про збільшення заробітних плат народним депутатам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-