СБУ взялася за

СБУ взялася за "листи Суркова"

Укрінформ
Служба безпеки призначила експертизу нібито е-mail листування помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, яке було зламане хакерами. 

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук.

"Нами було призначене експертне дослідження цих документів. На даний момент ми маємо тільки доступ до тих самих файлів, що й  громадськість. У нас немає прямого контакту з цією хакерською групою, і ми не можемо оцінити, чи були оброблені ті документи, які  опубліковані, після того, як  були отримані по електронній пошті Суркова", - сказав Ткачук.

За його словами, зміст окремих оприлюднених файлів збігається з матеріалами, які вилучалися СБУ під час обшуку в рамках крімінального провадження, пов'язаного з розслідуванням сепаратистських рухів на Закарпатті.

Нагадаємо, нещодавно організація українських хакерів "КіберХунта" заявила, что зламала листування помічника президента РФ Владислава Суркова.

Хакери стверджують, что опубліковані документи - це план з дестабілізації України, який був у дипломатичному листуванні Суркова з його помічником Карповим П.Н., котрий для конспірації підпісує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович. Раніше народний депутат Надія Савченко впізнала у Карпові одного зі своїх викрадачів.

Організація опублікувала документи під заголовком "План першочергових заходів з  дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні "Шатун", який нібито був розрахований на період з листопада 2016  по березень 2017 року. Серед них також був поданий  план щодо   федерального статусу Закарпаття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-