НАЗК не змінюватиме форму е-декларації

НАЗК не змінюватиме форму е-декларації

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) не буде змінювати форму електронної декларації до завершення терміну подачі електронних звітів за минулий рік.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за зняття з розгляду відповідного питання, яке значилося в порядку денному, проголосували три члени НАЗК з чотирьох. Проти проголосував заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

На засіданні також було ухвалене рішення доручити департаменту фінансового контролю спільно з адміністративним департаментом НАЗК та ДП «Українські спеціалізовані системи» до 24 жовтня внести відповідні зміни з урахуванням висловлених на засіданні пропозицій до інтерфейсу, не змінюючи затверджену в Міністерстві юстиції форму декларації.

Ухваленню цього рішення передувало бурхливе обговорення, в якому взяли участь присутні на засіданні народні депутати Єгор Соболєв, Віктор Чумак, Юрій Дерев'янко, Володимир Парасюк та Олексій Скрипник і представники антикорупційних громадських організацій, які наполягали на тому, що внесення змін до форми декларації у період їх подачі може мати катастрофічні наслідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-