Суд розпочав розгляд апеляції на арешт Єфремова з 2-годинною затримкою

Суд розпочав розгляд апеляції на арешт Єфремова з 2-годинною затримкою

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва з 2-годинною затримкою розпочав розгляд скарги захисту екс-регіонала Олександра Єфремова на рішення Печерського районного суду Києва про продовження йому арешту на два місяці.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розглядаються апеляційні скарги захисників Солодка, Лисака, Мельникова, які діють в інтересах підозрюваного Єфремова, на ухвалу судді Печерського районного суду міста Києва від 26 вересня 2016 року", - сказав головуючий в колегії суддя Іван Рибак.

За його словами, засідання розпочалося із запізненням у зв'язку з тим, що адвокат Олександр Мельников подав доповнення до своєї апеляційної скарги, які надійшли до суду лише о 14:10. Рибак пояснив, що колегія суддів повинна була ознайомитися з доповненнями і надати можливість прокурорам ознайомитися з ними.

Початок засідання суду було заплановано на 14:00, а по факту розпочалося о 16:10. В залі присутні обвинувачуваний Єфремов, адвокати та прокурори.

Наразі суд ще не приступив до розгляду апеляції по суті. Зараз сторона захисту заявляє низку клопотань.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня Печерський районний суд міста Києва продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 листопада.

Екс-голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.1 ст.258-3 (Створення терористичної групи або терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Фото: Віталій Сич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-