Голова НБУ зачепила фінансові інтереси Тимошенко і Тарути - нардеп

Голова НБУ зачепила фінансові інтереси Тимошенко і Тарути - нардеп

Укрінформ
Заклики лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко та народного депутата Сергія Тарути до відставки голови НБУ Валерії Гонтаревої пов’язані з власними фінансовими інтересами на ринку банківських послуг.

Таку думку висловила у Фейсбуці нардеп від БПП Тетяна Ричкова.

"Той факт, що Тимошенко та Тарута синхронно виступили за відставку Гонтаревої, нікого не дивує. В обох за плечима – тривалий досвід співпраці, де Тарута, як бізнесмен, був спонсором Юлії Володимирівни. Причиною їхньої спільної атаки може бути лише те, що Гонтарева, під час відновлення банківської системи, зачепила інтереси фінансових структур, які стоять за Тимошенко та Тарутою", – заявляє вона.

Ричкова назвала лицедійством "турботу" Тимошенко про валютних позичальників, оскільки проблема виникла саме за часів, коли лідер "Батьківщини" очолювала Кабінет міністрів: курс обвалився з 5 грн за $1 до 8 гривень за долар. "Тоді пані Юлія не виказувала жодного бажання компенсувати людям збитки", – наголосила нардеп.

"Чому це розганяє Тарута? А що чекати від людини, яка на посаді губернатора Донеччини фактично здала область бойовикам? Мені все зрозуміло", – підсумувала представник БПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-