Завтра у війська надійдуть нові літаки, ракети та бронетехніка - Порошенко

Завтра у війська надійдуть нові літаки, ракети та бронетехніка - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко в суботу, 15 жовтня, з нагоди Дня захисника України візьме участь у публічній передачі до війська чергової партії озброєння та техніки.

Про це він заявив у п’ятницю після церемонії складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені І. Богуна на Софійській площі у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра я продовжу традицію публічної передачі техніки та зброї у війська. Цього разу йдеться про бойову та транспортну авіацію, ракетно-артилерійське озброєння, танки, БМП, бронетранспортери, вантажні автомобілі та засоби тилового забезпечення", - повідомив він.

Президент зазначив, що наступного року на закупівлю ОВТ буде витрачено близько 11 млрд грн. "Не все, що здатен виробити військово-промисловий комплекс, ми зараз можемо дозволити собі придбати. Тим не менше, на закупівлю та ремонт озброєння плануємо витратити 11 млрд грн", - сказав він.

Привітавши ліцеїстів з прийняттям присяги, Порошенко також повідомив, що з нагоди свята планує зустрітися з воїнами 6-ї хвилі мобілізації, які саме в ці дні демобілізуються відповідно до указу Президента. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-