Експеримент з ремонтом доріг себе виправдав - Порошенко

Експеримент з ремонтом доріг себе виправдав - Порошенко

Укрінформ
Завдяки успішному експерименту з об'єднання зусиль держави, обласних рад та митниць відремонтовано значну частину автодоріг в Одеській, Львівській, Івано-Франківській областях.

Про це розповів Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину та інспекції ремонту автодороги Одеса - Рені, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з вами присутні на відновленій ділянці автодороги Одеса - Рені. Більше 35 років ця автотраса була своєрідним символом бездоріжжя на півдні Одещини, а зараз завдяки успішно здійсненому експерименту з об'єднання зусиль держави, обласних рад та митниць значну частину автодоріг у Львівській, Івано-Франківській та Одеській областях відремонтовано", - сказав Глава держави на 31-му кілометрі автотраси Одеса - Рені.

Президент також зазначив, що таке рішення щодо проведення експерименту з об'єднання зусиль та коштів уряду, місцевих рад і митниць для відновлення дорожньої інфраструктури було прийняте ним навесні цього року, а зараз можемо побачити його чудовий результат.

"Водночас це конкретні результати децентралізації. Як сказав мені щойно голова Одеської облради Анатолій Урбанський, обласний бюджет-2016 порівняно з минулим роком зріс удвічі. Уперше є можливість фінансувати з обласних бюджетів не лише зарплату працівникам бюджетних установ, а й переказувати кошти на ремонт доріг та розвиток інфраструктури областей", - додав Порошенко.

Після інспекції автотраси Президент прибув на Біляївський винзавод, далі запланована зустріч Глави держави з місцевою громадськістю, підприємцями-виноробами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-