Фейгін обіцяє, що Сущенко сьогодні отримає передачу

Фейгін обіцяє, що Сущенко сьогодні отримає передачу

Укрінформ
Журналістові Укрінформу Роману Сущенку, незаконно заарештованому у Москві, сьогодні внесуть у камеру передачу. З середи журналістові відправляють гроші на рахунок і замовляють книги.

Про це повідомив у своєму Твітері адвокат Марк Фейгін.

"Щодо допомоги Роману Сущенку у в'язниці. З середи йому відправляють гроші на рахунок, книги замовляють, передачу внесуть у камеру сьогодні", - написав адвокат.

Раніше Фейгін заявив, що зможе відвідати Сущенка у Лефортовському СІЗО у понеділок, 10 жовтня, а сьогодні побачить його у ФСБ на звинуваченні.

Як відомо, у п'ятницю, 7 жовтня, власному кореспондентові Укрінформу Роману Сущенку буде пред'явлено звинувачення. З моменту арешту до Сущенка не було допущено консула.

Власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, порушуючи всі міжнародні правила, затримали у Москві 30 вересня й звинуватили у шпигунстві, заявивши, що він є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР спростували звинувачення ФСБ, зазначивши, що це "абсолютно не відповідає дійсності".

Московський суд заарештував Сущенка до 30 листопада. 

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-