Фейгін розповів про плани на четвер щодо справи Сущенка

Фейгін розповів про плани на четвер щодо справи Сущенка

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, захищає журналіста «Укрінформу» Романа Сущенко, неправомірно затриманого в Москві, в четвер планує пройти на зустріч із підзахисним.

Про це він повідомив кореспондентові Укрінформу.

«У п'ятницю о 14.30 очікується судове засідання, про що сповістив нас слідчий ФСБ. Тому в четвер мені обов'язково потрібно прорватися до підзахисного, піду туди до 9 ранку. Ми повинні вибрати стратегію, обговорити свідчення», - сказав Фейгін.

Він сказав, що в самому крайньому випадку він зможе зустрітися з підзахисним у п'ятницю перед засіданням. Але адвокат все ж сподівається, що влада не доведуть ситуацію до такого неподобства.

Як повідомлялося раніше, власного кореспондента Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенка неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають в СІЗО "Лефортово" і звинувачують у "шпигунстві".

Журналіст працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власкором у Франції - з 2010. Адвоката Фейгіна пропустили до підзахисного лише на 15 хвилин у вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-