Чубаров: Сам по собі візовий режим із РФ нам нічого не дасть

Чубаров: Сам по собі візовий режим із РФ нам нічого не дасть

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від фракції БПП Рефат Чубаров переконаний, якщо вже запроваджувати візовий режим з Росією, то одразу варто вирішувати й питання щодо дипломатичних відносин і відносин з делегаціями РФ у міжнародних організаціях.

Таку думку він висловив, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Просто саме по собі введення візового режиму без інших кроків щодо врегулювання відносин з країною-агресором, нам воно нічого не дасть. Якщо ми вводимо візовий режим, то, як на мене, тоді треба регулювати інші питання, скажімо, щодо дипломатичних відносин, щодо форми наших взаємовідносин в межах міжнародних організацій, зокрема, різних парламентських асамблей", - сказав Чубаров.

При цьому він зауважив, що особисто більше схиляється до підтримки ідеї щодо введення віз із РФ, але, за його словами, це питання ще треба обговорювати, "аби уникнути якихось ускладнень".

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 3 жовтня під час засідання Погоджувальної ради спікер Андрій Парубій запропонував керівникам фракцій обговорити питання можливості запровадження візового режиму з Російською Федерацією, та пообіцяв, що у разі досягнення згоди в цьому питанні винесе його на розгляд до сесійної зали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-