Суд відклав позов Тимошенко до НКРЕ

Суд відклав позов Тимошенко до НКРЕ

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва відклав на 7 жовтня розгляд справи щодо позову лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко у зв'язку з неявкою на судове засідання лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, який також є позивачем по цій справі.

Про це у п'ятницю заявив головуючий в колегії суддів Руслан Арсірій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розгляд справи відкладається на наступне судове засідання 7 жовтня на 14.00", - сказав він.

За словами Арсірія, розгляд справи відкладений у зв'язку з тим, що не має можливості розглядати справу по суті за відсутності "належним чином повідомленого Ляшка".

Крім того, Арсірій сказав, що надійшло ще кілька позовних заяв від осіб, які вважають що постановами НКРЄ порушені їхні права, і суд прийняв рішення об'єднати їх з позовними заявами Тимошенко і Ляшка в одну справу.

"Суд ухвалив об'єднати справи, які знаходяться в розпорядженні суду... Це єдине питання, яке ми можемо сьогодні вирішити з урахуванням відсутності одного з позивачів (Ляшка - ред.), тому що його неявка в судове засідання перешкоджає розгляду справи по суті", - підкреслив суддя.

Як відомо, раніше суд об'єднав позовні заяви Тимошенко та Ляшка в одну справу. Тимошенко звернулась до суду визнати протиправною та скасувати Постанову Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №1102 від 09.06.16 щодо змін тарифів на газ і опалення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-