Після заборони Меджлісу репресії російської влади посиляться - Полозов

Після заборони Меджлісу репресії російської влади посиляться - Полозов

Укрінформ
Адвокат Ахтема Чийгоза і Хайсера Джемілєва Микола Полозов заявив, що після відхилення російським судом апеляції на заборону діяльності Меджлісу кримських татар репресії російської влади щодо кримських татар продовжаться з новою силою.

Про це він написав у Facebook.

"Це означає одне: репресії російської влади в Криму щодо кримських татар продовжаться з новою силою. Під основний удар молота репресій потраплять члени цього представницького органу кримських татар, які залишилися в Криму. У зоні ризику також і ті, хто має з ними контакти і спілкування, ті, хто висловлює активну особисту позицію, відмінну від думки російської влади і кримських колабораціоністів. Далі буде тільки гірше", - наголосив адвокат.

Як повідомлялося, наприкінці квітня 2016 року російська влада заборонила діяльність Меджлісу кримськотатарського народу на території анексованого Росією півострова, обвинувативши організацію в екстремізмі. США, Євросоюз, Україна і Туреччина засудили заборону.

У самому Меджлісі рішення про заборону назвали "черговою злочинною дією країни-агресора". Кримські татари бойкотували засідання суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-